taxi
periptero

Γιατί Οργανόραμα;

Με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των επιχειρήσεων σε ότι αφορά την χρηματοοικονομική τους οργάνωση και διαχείριση αλλά και οι γενικότερες φορολογικές τους υποχρεώσεις με δεδομένη την πολυπλοκότητα της φορολογικής νομοθεσίας, κάνουν επιτακτική την ανάγκη εύρεσης ενός λογιστικού – φοροτεχνικού γραφείου οργανωμένου και σύγχρονου ώστε να είναι ικανό να παρέχει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες, συμβουλές και λύσεις.

Το Γραφείο μας

Εκτύπωση PDF
  • Οι συνεργάτες μου και εγώ, σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας, η οποία δημιουργήθηκε, για να σας καλύψει σε θέματα φορολογικά, εργατικά και λογιστικά.
  • Η οργάνωση, η εμπειρία, η μελέτη και η συνέπεια, είναι χαρακτηριστικά που διακρίνουν τόσο εμάς όσο και το προσωπικό μας και μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε στις οποιεσδήποτε ανάγκες της επιχειρήσεως σας.
  • Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και συμβουλή μας ζητήσετε, καθώς είναι επιδίωξή μας η προσωπική επαφή με κάθε πελάτη, επαφή που ενισχύει την ανάπτυξη της συνεργασίας και της αμοιβαίας προόδου.

statistics